Maçın ardından konuşan Ümraniyespor’da teknik direktör Ahmet Taşyürek, “Baktığınız zaman Fenerbahçe – Trabzon çok büyük camialarla oynuyoruz. Ligle birlikte götürmeye çalışıyoruz. Orada da iyi gidiyoruz. Cumartesi oynadık, Salı günü.. Bu yoğun program. Bugün çıkışları iyi yapabilseydik, bizim adımıza iya olacaktı. Takım savunmasını iyi yapıyoruz, kolay gol yemiyoruz bunlar artılar ama hücümsal boyutta o eksiklerimizi vakit bulursak daha iyi çalışacağız. İzleyenlere güzel maç seyrettirdik. Gururla bu sahada oynadık” dedi. 

TAŞYÜREK: HER AÇIDAN ÜSTÜN TAKIM
Maçın 0 – 0 bitmesinin avantaj olup olamadığı ile ilgili soruya ise Taşyürek, “Trabzonspor ile oynuyorsunuz 1 – 0 da olsa 2 – 0 ‘da olsa 0 – 0 da olsa buna avantaj deme şansınız yok. Biz en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Gol yemeden gol atma ifadesini koyabilirsek güzel olur. Çünkü Trabzonspor.. Bir sürü kaliteli oyuncusu var. Her açıdan üstün takım. Bunun muhakemesi yapılmaması gerekiyor” dedi. 
Timur’un sakatlanması ve oyuna devam etmek istemesi ile ilgili de konuşan Taşyürek, “Esneme tespit edildi. Biz çıkarmak istedik o sahada kalmak istedi. Israrla kalmak istedi bende onu kırmadım. Çok da etkili olamadı. Zaten kadromuz dar. Ondan dolayı daha tedirgin oluyoruz” diye konuştu. 

LEANDRO: BİZİM LEHİMİZE OLAN SONUÇ
Ümraniyespor’da Leandro, “Elimizden geleni yaptık. Maç 0 – 0 bitti. Bence kötü oynadık. Kontra ataklarda topu ayağımızda çok tuttuk.  Daha iyi olmalıydık. 
90 dakika boyunca o maçta da savaşacağız. O maçta da bütün elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor büyük takım. Onlarda elinden geleni yaptı. Maç 0 – 0 bitti. Bu bizim lehimize olan sonuç. Bir sonra ki maçta elimizden geleni yapacağız Trabzonspor’u elemek için"

RECEP: FENERBAHÇE MAÇI TESADÜF DEĞİL
Recep Aydın, “Bugün iyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Buraya gelirken çok güzel atmosfer vardı. Maça çıkarken keyif almayı hedefledik. Net pozisyonlarımız var. 2. Maç için güzel avantaj yakalayabilirdik. Fenerbahçe maçının tesadüf olmadığını bir şekilde göstermek istedik. Çok iyi takımız. Bunu oynadığımız maçlarda kendi ligimizde ve kupada göstermek istiyoruz. İkinci maçta en iyisini yapıp belki tur atlayan biz olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim