"KUPA BİZİM İÇİN RENK "

Ligde çok önemli hedeflerimiz var. Şu anda başarının temel kaynağı ligden geçiyor. Kupada kendi adımızı Türkiye'ye duyurduk ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz, çünkü kupa bizim için biraz daha hedef dışında renk diyebiliriz.

''TRABZONSPOR MAÇI...''

Trabzonspor maçında deplasmanda gol yemediğimiz için tabii ki mutluyuz ve 2.maça da ümitli bakmamızı sağladığını belirtmek isterim. Ancak henüz kazanılmış bir şey yok. Şunu belirtmeliyim ki kupa ve ligi bir arada götürmek oldukça zorlu. Biz de bu zorluğu bilerek küçük küçük rotasyonlarla 2 kulvarda başarılı olmak istiyoruz.

''VAR ALTTAN BAŞLAMALIYDI''

Bir karşılaşmada net bir penaltımız vardı görüntüde bunu çok net görüyoruz ancak hakem dışarıda diyerek serbest vuruş verdi. O penaltıyı verse maçı daha erken koparma şansımız vardı. Kupada VAR'ın acemiliğini de yaşadık, biz daha önce VAR tecrübesi yaşamadık. Kupa maçlarında hakemler "oyuncularınız çok çabuk itiraz ediyor" diyor. Ben de diyorum ki "biz VAR'a alışkın değiliz ki..." VAR önce alttan başlamalıydı, temelden bir şeyi başlamazsanız sıkıntı çekersiniz; bir şey değişecekse yukarıdan aşağıya olmaz, aşağıdan yukarıya olur. Öğrenerek yukarıya çıkılır, öğrenilip aşağıya inilmez.

Kaynak: Totem