Süper Lig'de bu sezon rakip kalecilerin korkulu rüyası olan Umut Bozok, bu başarısını gol krallığı ile taçlandırdı. Fransa patentli gurbetçi futbolcu sezon içerisinde olduğu gibi yaz aylarında da transferin gözdesi haline geldi ve özellikle Trabzonspor'un ilgisi oldukça yüksek. Ancak şu ana kadar resmi imzalar atılmadı. Basında çıkan iddialar üzerine konuşan menajeri Olivier Davo, oyuncusunun geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

5 takıma birden imza attı!
Sezonun sona ermesinden sonra Umut Bozok hakkında birçok haber çıktığını dile getiren Davo, kendisi ve futbolcusuyla temas kurmadan yazılanlara şaşırdığını söyledi. Bu süreçte Kasımpaşa, Fener, Trabzon, Galatasaray ve belki Beşiktaş'a imza attırıldığını ancak bunların gerçeği yansıtmadığını belirtti. "Umut ile başlayan cümleler, Umut şu kulübü istiyor gibi ifadeler var. Bunlar yanlış" dedi.

Transfer görüşmeleri var
Oyuncusu hakkında görüşmeler yaptıklarını dile getiren Davo; "Transfer sirkine katılmayı çok sevmiyorum. Görülmeler yapıyoruz ancak etkileşimde bulunduğumuz insanlara karşı saygılı olmak zorundayız. Herhangi bir kulüp adı vermek istemiyorum ancak Trabzonspor'un ilgilendiğini söyleyebilirim. Yine de İstanbul'a gelmeye şu an için yakın değiliz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a iki gol attı
Umut Bozok'un Trabzonspor'u Galatasaray'dan gelecek olası teklife yönelik olarak beklettiği iddiaları hakkında da konuşan Fransız temsilci; "Umut Galatasaraylı bir ailede büyüdü. Bunu inkar etmemize ya da saklamamıza gerek yok. Ancak futbol farklı bir dünyadı ve tutkudur. Ailesi Galatasaray'ı destekliyor. Futbol artık onun işi. Tuttuğu takıma karşı oynadığı maçta goller attı. Her ne kadar küçükken bu açıklamayo yapsa da işini ortaya en iyi şekilde koymayı başardı. Bu da yer aldığı kulübe karşı aidiyetini ve iş ahlakının ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Profesyonel olmak zorundasınız ve Umut da böyle düşünüyor. Transfer işleri farklı bir konu." ifadelerini kullandı.

Beklemek daha sağlıklı
Lorient'in yapısal bir değişikliğine gittiğini de ifade eden Davo; "Umut'un geleceği hakkıdna kulübüyle temas halindeyim. Kulüpte bir takım değişiklik oluyor. Bekleyip görmek gerekiyor ve bu daha sağlıklı olacak. Umut şu an bir yere imza atmadı. Eğer anlaşma sağlarsa bunu resmi ağızlardan duyarsınız" diyerek sözlerini tamamladı. (Damga-Burak Zihni)

Editör: TE Bilişim