Sağlık raporunda "Oynayabilir" ifadesi yer almasına rağmen geçmiş dönemdeki sakatlıklarından dolayı yaşadığı travma ile en küçük ağrılarında dahi kadroya girmeme hususunda büyük bir çaba gösteren Sturridge, bazı sosyal medya platformları ile birlikte ortaklaşa hareket eden medya organlarının desteğiyle kamuoyuna şirin gösterilmeye çalışılıyor.
 

     Jose Sosa'nın, ciddi sakatlığına rağmen "Ben, iğne ile oynarım." demesindeki büyük fedakarlık örneğinin yanında yalan mitlerle efsaneleştirilmeye çalışan Sturridge'nin, Ünal Karaman'a; "Takımın bana ihtiyacı var. Sakatlıktan yeni çıktım ama bu mazeret değil. Oynamak ve takımımın galibiyetine katkıda bulunmak istiyorum." dediği ileri sürülmüştü.
 

     Konuyla ilgili 61trabzonhaber'e konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman; "Böyle bir konuşma yok. Sturridge'nin böyle bir açıklaması olmadı." ifadelerini kullandı.
 

Kimler fonluyor?
 

     Trabzonspor'da yapılan transfer yanlışlarını ve kadro mühendisliğindeki büyük hataları söylenmediği halde "Söylendi." denilen sözlerle kapatmaya çalışan; Trabzonspor taraftarı duygusal olarak sömüren sosyal medya hesapları ve basın organlarının Trabzonspor Kulübü'nde yanlışa bizzat ortak olan bazı yöneticilerce fonlandığı belirtildi.
 

     Bir süredir PR çalışması yaptığı görülen bu güruhtakilerin, gerçekleştirilmesi planlanan seçimli kongre öncesinde koltuklarını sağlama alma düşüncesi içerisinde oldukları belirtildi.

Kaynak: 61trabzonhaber

Editör: TE Bilişim