Teknik direktör Ünal Karaman, Yusuf ve Abdülkadir Ömür'ün birçok takım tarafından takip edilmesinin gurur verici olduğunu belirtti. 52 yaşındaki hoca, "Onların iyi yerlere gelmesi, Milli Takım'ın vazgeçilmez bir parçası olması bizi fazlasıyla mutlu eder. Ama şu an Trabzonspor'a hizmet ediyorlar. Gelecekleriyle ilgili en iyi kararı kulüp, onlarla ve ailesiyle birlikte verecektir" dedi.

TAMAMINDAN YARARLANDI
Bordo-mavililer, bu sezon kadrosunda 11 yabancı oyuncu bulunduruyor. Ünal Karaman, yabancıların tamamından yararlandı. Karadeniz ekibi, geride kalan 31 haftada 57 gol atarken, söz konusu gollerin 39'u yabancı isimlerden geldi. 1995-96'da 30 gol atan Şota ve Arçil kardeşlerin rekorunu lig tamamlanmadan kıran yabancı oyuncular ligin bitimine 3. hafta kala daha çok gol atmanın hesaplarını yapıyor.

GÖZÜNÜ YÜKSEĞE DİKTİ
Ligde 56 puanla 4. sıradaki yerini garantileyen Trabzon, gözünü üst basamaklara çevirdi. Ligin geri kalan 3 maçlık bölümünde 9 puan hedefleyen Karadeniz ekibi, 9 maçlık yenilmezlik serisini de sürdürmeyi planlıyor.

GOL ORTALAMASI YÜKSEK
Karadeniz ekibi, sahasındaki 16 maçta rakip fileleri 37 kez havalandırırken 2.31 gol ortalaması yakaladı. Karadeniz ekibi, kalesinde de kolay kolay geçit vermezken 16 maçta 19 gol yiyerek 1.18 ortalama ile maçlarını oynadı..

Editör: TE Bilişim