Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir'le 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un teknik patronu Ünal Karaman, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Ünal Karaman'ın flaş röportajdaki açıklamaları:

"Oyun başında, 20 dakikalık oyun, bizim kalitemizi karşılayan bir oyun değil. Devre olana kadar daha derli toplu bir Trabzonspor vardı.

"PARDON DEME ŞANSIMIZ OLMUYOR"

"Gol attıktan sonra hemen devamındaki pozisyonlar bize acı olarak dönüyor. Bu bizim handikapımız. Bir kısa pas, bir zamanlama hatası... Bunlar futbolun doğasında var ama bizim pardon deme şansımız olmuyor."

"TAKIMDA KAÇAK YAPAN YOK"

"Başakşehir'i de tebrik ederim, çok iyi top oynadılar. Genç oyuncularımızın gayretleri, tecrübeli oyuncularımızın takımı, şehri sahiplenmeleri var. Bu şekilde götüreceğiz. Oyuncularım maçı kaybetseler dahi benim için çok değerliler. Çünkü hiçbiri kaçak yapmıyor, hepsi her şeyini veriyor.

Bizim yaşadığımızı kimse yaşamamıştır. Çünkü herkesin belli bir kadro derinliği var ama mazeret üretecek değiliz. Yapacak bir şey yok. Oyuncularımın üst düzey mücadelesinden memnunum. Kaybettiğim oyuncularıma, bazı maçlara üzülüyorum tabii."