Trabzonspor Kulübü'nün teknik direktörü Ünal Karaman, Haladas maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Karaman yaptığı açıklamada, "Yoğun bir antrenman programından geçiyoruz. Dolayısı ile bizim için aslolan sakatlık vermeden müsabakayı tamamlamaktı. Mücadele anlamında baktığımda beklediğimin üstünde bir mücadele oldu. 90 dakika sahada kalan oyuncuların göstermiş olduğu özveri beni memnun etti. Tabiki bugün genç bir kadro ile sahada mücadele verdik. Böyle böyle gelişip camiamıza hizmet edecekler." dedi.

Sparta Prag eşleşmesi ile alakalı konuşan Karaman, "Şimdi kura ile ilgili ne söylesem boş olacak. Uzun yıllardır birçok şeyi tecrübe ettik. Gördüğümüz birçok müsabakayı darmaduman bir şekilde kaybettik, korktuğumuz birçok müsabakadan ise kazanarak çıktık. Avrupa'nın köklü kulüplerinden biri ile eşleştik. Onlar açısından da bizler açısından da zor bir müsabaka olacak. O zamana kadar da eksiklerimizi tamamlayıp ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." dedi.

Müsabakada topun 3 kez direğe takılması ile ilgili konuşan Karaman, "Sonuçta topun içeri girmesi için mücadele veriyorsunuz. Bizim bir talihsizliğimiz var gibi. Biraz daha gayretli olacağız. Topu içeriye atacağız." dedi.

Forvet transferi ile alakalı Karaman, "Uzun bir maraton var. Tam manası ile hazır olmak gerekiyor. Ama bir de Trabzonspor'n gerçekleri var. Kadromuzda rekabet ortamını umarım en kısa zamanda oluştururuz." dedi.

Editör: TE Bilişim