Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor başkanı Muharrem Usta’nın kendi borçlarını ödemesi durumunda kulübün tüm borçlarını ödeyeceğini açıkladı 

Hacıosmanoğlu, Muharrem Usta’nın kendi yaptığı borçları ödemesi dahilinde kendisinin bütün borçları ödeyeceğini belirtti. Hacıosmanoğlu  yaptığı açıklamalarda "Kimin ne kadar borcu varsa hepsini ödemeye razıyım. Tek şartım Muharrem Usta kendi yaptığı borcu ödesin. Zaten bunu kendi söyledi, akşam açıklamasında ifade etmek istediği buydu. Kendisine hodri meydan diyorum. Geldiği gün borç 397 milyondu, şimdi resmi rakamlarda 800 milyon gayri resmi rakamlarda ise 1 milyarın üzerinde Muharrem Usta kendi yaptığı dönemdeki borcu öderse geriye kalan eski başkanlar dönemindeki borçlarda dahil ben ödemeye razıyım.” ifadelerini kullandı. 

"Biz kulübü bıraktığımızda Kartal tesislerinin ruhsat işini temizlemiştik. Opet işini çözmüştük. Oradaki proje ile kulübe 400 milyon gelir sağlayacaktık. Borcu bitirecektik. Akyazı’yı bitirmek için yoğun gayret sarf ettik. O zaman Akyazı’nın isim hakkı, Akyazı’nın sponsor görüşmeleri, localar derken biz o dönem borcu sıfırlayacak bir alt yapı ile kulübü bıraktık. Devam etseydik borcu sıfırlardık. Şimdi Muharrem Usta iyi hesap yapıyor ya. Evet hesabını iyi yapsın gelsin. Kendi dönemindeki hesabı kapatsın üzerini ben ödeyeceğim. İnşallah sözünün arkasında durur." (61saat) 

Editör: TE Bilişim