Trabzonspor'da bilgi işlem müdürlüğü yaptığı dönemde, internet sitesini görsel olarak başarılı bir seviyeye getiren Hüseyin Davulcuoğlu hakkında çıkan veri silme iddialarını net bir dille yalanladı.

Hüseyin Davulcuoğlu çıkan haber ile ilgili olarak, " 25 yıldır bu işin içerisindeyim, eğer iddia edilen suçları işlemiş olsaydım kesinlikle o veriler gelmezdi. Trabzonspor'un gerek site sunucusu gerekse muhasebe serverları kulübün içerisindedir. Ben çantamı aldım ve kulüpten ayrıldım. Benim kurmuş olduğum sistemden şüphelenerek İstanbul'dan bir kaç kişi getirdiler. Kendi güvenlik sistemini kurmaya çalışırken site gitti geldi. Bu nedenle siteye erişim olmadı. Denildiği gibi veri kaybı ve uzaktan erişim söz konusu değildir. " Şeklinde açıklama yaparak üzerine atılan suçlamaları reddetti.

Trabzonspor yönetimin kendisine açtığı soruşturmadan haberi olduğunu da dile getiren Davulcuoğlu, " İşten kovulmanın biz tazminatı olacak. Bu tazminatı ödememek için böyle suçlama ile karşı karşıya kaldım." Şeklinde yorumladı.

Site kodlaması, muhasebe programları, server güvenliği konusunda uzmanlığı bulunan ve üç görevide tek başına yıllarca başarılı bir şekilde yürüten Hüseyin Davulcuoğlu'nun görevine son verilmesinin ardından, kulübün her iş için ayrı ayrı firmalar ile anlaştığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim