Sanki Galatasaray karşısında oynayan, mücadele eden hırsını sahaya yansıtan oyuncular bunlar değildi. Sanki bu oyunculara taktik veren teknik direktör Ünal Karaman değildi. Alanya ya altı atan takıma dört atmışsın, motivasyon en üst düzeyde olması gerekirken, Hafta başından bu yana Burak Yılmaz krizi ile hazırlandı takım, sabah akşam Burak krizini tartıştık değerlendirdik yorum yaptık, Başkandan yöneticiye taraftardan futbolcuya kadar herkes konuştu Alanya maçını Teknik direktör de unuttu, belli ki takım motive olamamış konsantrasyon eksikliği de var.

Alanyasporu ve Teknik Direktörü Mesut Bakkalı tebrik etmek gerek. Belli ki Galatasaray karşısındaki Trabzonsporu oyuncularına izletmiş nasıl oynanması gerektiğini iyi anlatmış. Savunma ağırlıklı bir oyun şekli izledik Alanyaspordan, maçın hemen başında gölü bulması taktiklerinin bir parçasıydı, önde olmanın avantajıyla oynadılar, Rodellage ve Nwakaeme yi kontrol altında tuttular. Oyunun hakimi Trabzonspor olsada bunu iyi kullanamadılar sonuca gitmek için Alanya savunmasını açamadılar, Rodellage' ın kaçırdığı kadar Onur' un da kurtardığı var. Nwakaeme çok etkisiz Rodellage beceriksiz Mustafa Akbaş da yeteneksizdi. Trabzonspor için kötü oynadılar diyemem ama 86 dakika da gol atmak için yeterince taktik ve teknik becerin yoksa daha çok çalışacaksın çok...

Alanyaspor da Merih diye bir oyuncu var golü de o attı sadece o oyuncuyu alın Mustafa Akbaş ile yer değiştirin , bu maç Trabzonspor lehine farklı biterdi. Bazen bir oyuncu bu denli farklı ve etkili oluyor, maçın skoruna da etki ediyor.

Gördük ki; bir galibiyetle bahar gelmiyor gelen yalancı bir bahardı.