Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Ersun Yanal, pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor maçının kadrosunu büyük ölçüde şekillendirdi. 50. yılın ilk karşılaşmasında taraftarının önünde sezona galibiyetle başlamak isteyen Fırtına’da, Onur’un cezası nedeniyle kaleyi Kosta Rikalı kaleci Esteban koruyacak.

55 yaşındaki teknik adamın, savunma dörtlüsünü Joao Pereira, Jan Durica, Uğur Demirok ve Emmanuel Mas ile oluşturması beklenirken, orta sahada Okay Yokuşlu, Juraj Kucka ve Yusuf Yazıcı’ya görev vereceği öğrenildi. Erken gol bulmak için maça hızlı başlayacak olan Trabzonspor’un kanatlarında Theo Bongonda ve Olcay Şahan’ın görev yapacağı bildirilirken, santrforda ise Burak Yılmaz’ın sahada olması bekleniyor.

30 bin taraftar bekleniyor 

Bordo-Mavili taraftarların, Medical Park Stadyumu’nda oynanacak Konyaspor karşılaşmasına büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Trabzonspor, şu ana kadar 15 bin bilet satarken, kombineler ile birlikte maç günü statta 30 bin taraftarın olması bekleniyor. Öte yandan Bordo-Mavili futbolseverlerin, Burak Yılmaz için de pankart gösterisi hazırlığında olduğu bildirildi.