Devre arası CSKA Moskova'ya kiralık giden Yusuf Yazıcı'nın Rusya'daki geleceği çok çabuk belli oldu. Bunda hiç şüphesiz gösterdiği performansın katkısı büyük. Milli futbolcu, Rus devi CSKA Moskova'da kalmaya devam edecek. Konuya ilişkin Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci son noktayı koydu. 

HANGİ TAKIMDA OYNAYACAK?

Yıldız futbolcunun gelecek sezon CSKA'da mı kalacağı, Lille'e mi döneceği yoksa adının anıldığı eski takımı Trabzonspor'a mı gideceği belli oldu. 

SPEKÜLASYONLARA NOKTA KOYDU

Rus ekibiyle 10 maça çıkan ve bu maçlarda 8 gol ve 2 asistlik müthiş katkısıyla manşetleri süsleyen Yusuf Yazıcı'nın geleceğiyle ilgili spekülasyonlara Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci son noktayı koydu.

HEDEFİ RUSYA LİGİ

Rus basınına konuşan Cebeci, Yusuf'un Rusya'da kalmak ve CSKA Moskova için oynamaya devam etmek istediğini doğruladı. Menajer Cebeci, milli futbolcunun Rusya Premier Ligi kazanmak istediğini belirtirken, oyuncusunun kulüpte mutlu olduğunu ve takıma yardımcı olabilmek için maksimumunu vermeye hazır olduğunu ifade etti.

KALMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR

Cebeci geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Yusuf Yazıcı için "CSKA Moskova'da kalmak için her şeyi yapıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilişim