Trabzonspor'da Hayri Gür Spor Salonu'nda hafta sonu yapılan ve iki gün süren genel kurulda 15 sandıkta kullanılan 828 oyun 790'nını alarak yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi bugün mazbatasını aldı. Tek adayla gidilen Genel Kurula ilgi bu nedenle yoğun olmazken, bordo-mavililerin yeni yönetimi de bugün iş başı yaptı. Trabzonspor'da yeni yönetim bugün Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde saat 12:30'da düzenlenen Mazbata Töreni ile göreve başladı.   Görev süreleri toplamda 3 yıl olacak yeni yönetimin ilk hedefi ise Trabzonspor'un içinde bulunduğu mali durum... 

Yeniden seçilen Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 

Asil Üyeler: "Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Emin Kahraman, Müminhan Bilgin, Önder Bülbüloğlu, İbrahim Haluk Şahin, Özer Bayraktar, Yalçın Orhan, Ahmet Fikret Gökhan, Serdar Ekrem Şirin, Yusuf Hayırlıoğlu, Yaşar Kibar Güven ile Sertaç Güven." 

Yedek üyeler: "Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar, Eda Lermi Zorer ve İbrahim Şahinkaya." 

Ağaoğlu adına Genel sekreter Ömer Sağıroğlu aldı

Yapılan mazbata töreninde, Divan Başkanı Ali Sürmen tarafından Ağaoğlu’nun mazbatası Genel Sekreter Sağıroğlu’na teslim edildi.

Sağıroğlu, Başkan Ağaoğlu’nun toplantıya katılamama nedeni ‘’Başkanımızın bugün kulüple alakalı çok ciddi bir toplantısı olduğundan dolayı gelemedi. Yoksa tabii ki en uygunu kendisinin almasıydı. Onun adına çok teşekkür ederim. Bütün yönetici arkadaşlarım adına size de teşekkür ediyorum.’’ sözleriyle açıkladı. 

Editör: TE Bilişim