Kariyerine Fas'ta devam eden Türk teknik direktör Erol Malkoç, Asist Analiz'e verdiği röportajda birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı. Daha önce Antalyaspor, Beşiktaş, Göztepe ve Sivasspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan 47 yaşındaki çalıştırıcı, Nazlıcan Elestekin'in sorularını yanıtladı. 

"ŞENOL HOCA İLE ÇALIŞMAK İSTERİM"

"Şenol Güneş ile yeniden çalışmak isterim. Bence onunla herkes çalışmak ister. Eğer kendisi yeniden Beşiktaş'a gider ve benim için de bir imkan oluşursa neden olmasın? Ancak şunu söylemek istiyorum: Öz kaynakları oluşturmamız ve buradaki oyuncuları bulmamız lazım. Dışarıdan gelen oyuncular da tamamlayıcı olmalı. Bunları yapmadan büyük kulüplerimiz asla başarıyı yakalayamaz."

"YABANCILAR ÇOK HIZLI DÜŞÜNÜYOR"

"Antalyaspor'da Samuel Eto'o ve Beşiktaş'ta da Adriano ile birlikte çalıştım. Mesela bunların Futbol anlayışı çok farklı. O kadar çabuk düşünüyorlar ki neden Barcelona'da oynadıklarını anlıyorsunuz. Arada o kadar fark var ki... Bu özelliklerinden dolayı ara sıra arkadaşlarını zor durumlarda bırakabiliyorlar."

"TRABZONSPOR'A KEVIN DE BRUYNE'Yİ İSTEDİK"

"Kevin De Bruyne'yi Trabzonspor'a istemiştik. Türkiye'de bunu hiç kimse bilmez. Trabzonspor'da Özkan Hoca ile beraber araştırma departmanındayken kendisini seyretmiştik. Daha 17 yaşındaydı. İyi futbolcu olacağını o zaman söylemiştik. 'Ama bu, Türkiye'de kaybolur.' dendi. Biz o gün De Bruyne'yi Türkiye'ye getirebilirdik. İyi ki de gelmemiş. Belki bize gelseydi bugünkü gibi olmazdı."

Editör: TE Bilişim