Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun destek çağrısı sonrası birçok bordo Mavi’ye gönül veren işadamı TS Clup mağazalarından alışveriş yaparak kulübe ciddi bir maddi destek sağlandı.


Bugünde Beşiktaş maçı öncesi Trabzon’un değerlerinden olan Av. Suat Altunkaynak TSClup Kartal şubesine giderek kulübe bu zorlu süreçte destek olmak adına 161 forma ve 6+1 kombine alarak destek oldu. Aldığı formaları Trabzonspor’a gönül vermiş olup maddi durumu olmayan taraftarlara hediye etme kararı Altunkaya herkesin taktirini topladı.


Av. Suat Altunkaynak gazetemize verdiği demeçte biz Trabzonlular olarak Trabzonsporumuzun her zaman yanında olmak zorundayız bizim bu hayattaki yaşam kaynaklarımızdan biri olan güzide kulübümüz son zamanlarda başarılı işlere imza atmaya başladı ve bunda bizimde bir nebze katkımız olacaksa ne mutlu bize dedi.


Altunkaynak, aldığımız formaları ihtiyaç sahibi Trabzonsporlu taraftarlarımıza ve Anadolu’daki taraftarlarımıza hediye edeceğiz dedi. Ayrıca Altunkaynak önümüzdeki aylarda yine böyle güzel ve destekleyecek bir organizasyon daha yapacaklarını dile getirdi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu