Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı sonuçlarla şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Trabzonspor'da bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmaları da devam ediyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuna göre hareket eden bordo-mavililerde sağ bek mevkisine takviye planlanıyor.

Buna göre listesini oluşturan Fırtına aradığı ismi Süper Lig'de buldu. 

Fotomaç'ın haberine göre; Bordo mavili yönetim, Kayserispor'da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Onur Bulut'un peşine düştü. 

Trabzonspor karşısında iki asist yaptı

Trabzonspor'un Kayserispor'u 3-2 yendiği karşılaşmada rakip takımın sağ beki Onur Bulut performansıyla dikkat çekti. Kayserispor'un kaydettiği 2 golde de büyük pay sahibi olan Onur bu sezon takımı adına 7. asistini yaptı.

Takip ediliyordu

Akyazı'yı dolduran taraftarların beğenisi kazanan 27 yaşındaki Onur'un bir süredir Trabzonspor tarafından izlendiği öğrenildi.

Trabzonlu bir ailenin çocuğu

Almanya doğumlu olan Onur Bulut, Trabzonlu bir ailenin çocuğu. Onur kendisiyle yapılan bir röportajda, "Babam Trabzon'dan 1974 yılında Almanya'ya gitmiş. O dönemden bu döneme kesintisiz orada. Annem de Trabzonlu ama Samsun'da çok akrabası var" ifadelerini kullanmıştı.

Piyasa değeri 1,5 milyon Euro

Piyasa değeri 1,5 milyon Euro olan 27 yaşındaki futbolcu bu sezon Kayserispor'da 26 karşılaşmada forma giyerken 1 gol attı, 7 de asist yaptı.