Süper Lig'de heyecan bugün kaldığı yerden devam edecek. Süper Lig'de 11.hafta bugün oynanacak olan Antalyaspor İstanbulspor maçıyla beraber resmen başlamış olacak. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Trabzonspor ise yarın sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi Trabzonspor'un muhtemel 11'i Bordo Mavililer tarafından merak ediliyor.

Karadeniz Fırtınası önemli mücadele öncesi 18 puanla 6.sırada bulunuyor. Trabzonspor bu maçtan galibiyetle ayrılıp hem zirve takibini sürdürmek hem de bay geçeceği 12.hafta öncesinde puan kaybetmek istemiyor.

SERİ 30 MAÇA ÇIKABİLİR

Trabzonspor bu sezon sahasında hiç mağlubiyet yaşamadı. Bordo Mavililer bu sezon taraftarı önüne çıktığı 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik aldı. Fırtına ayrıca 1994'ten beri iç sahada en uzun yenilmezlik serisini yakalamış durumda. Kasımpaşa maçıyla beraber yenilmezlik serisini 29 maça çıkaran Trabzonspor, Sivasspor karşısında galip gelerek seriyi 30 maça çıkarmak istiyor.

sivasspor-trabzonspor-1551478

Zorlu mücadele öncesi Trabzonspor'da önemli eksikler bulunuyor. Uzun süredir sakatlıkları devam eden oyuncuların yanı sıra Djaniny ve Emrehan Gedikli'nin sakatlığı sebebiyle Sivas ekibi karşısında forma giyemeyecek. 

Ayrıca Trabzonspor'da Sivasppor maçı öncesi Trabzonspor'da 4 isim sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Sivas karşısında sarı kart görmeleri durumunda Trabzonspor'un sahasında oynayacağı Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. O işimler şu şekilde, Marc Bartra, Eren Elmalı, Trezeguet ve Anastasios Bakasetas.

TRABZONSPOR'UN SİVASSPOR KARŞISINDA MUHTEMEL 11'İ

Trabzonspor'un sahasında oynayacağı Sivasspor maçı 11'i de yavaş şekillenmeye başladı. Trabzonspor'un mücadeleye Uğurcan, Hüseyin, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Bakasetas, Hamsik, Trezeguet, Abdülkadir ve Maxi Gomez'le başlaması bekleniyor.