Beyaz Futbol ekranlarında 2021 yılının en iyi futbolcusu belirlenirken yorumculardan Ahmet Çakar, Abdülkerim Durmaz, Sinan Engin ve Rasim Ozan Kütahyalı görüşlerini paylaştı.

Uğurcan Çakır, Marek Hamsik, Kerem Aktürkoğlu ve Mesut Özil’in yer aldığı listede kazanan isim bordo mavili takımın yıldız kalecisi Uğurcan Çakır oldu.

SİNAN ENGİN ’’TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLURSA…’’

Uğurcan Çakır'dan övgü ile bahseden Sinan Engin açıklamasında '‘’Trabzonspor şampiyon olursa Uğurcan Çakır bunun en büyük faktörüdür’’ ifadelerini kullandı.

AHMET ÇAKAR ''LİSTEDE YOK AMA BENCE NWAKAEME''

Ahmet Çakar listede olmamasına rağmen 2021 yılına damga vuran futbolcunun Nwakaeme olduğunu belirtti.

ABDÜLKERİM DURMAZ ''UĞURCAN ÇAKIR TEK BAŞINA PUAN ALDI''

Trabzonspor'un galibiyetlerinde etkin rol oynayan ismin Uğurcan Çakır olduğunu ifade eden Abdülkerim Durmaz, ''Trabzonspor bu kadar farkla lider ise bunun tek sebebi Uğurcan Çakır’ın olmasıdır. Uğurcan Çakır en az 4-5 maçta Trabzonspor’un puan almasını sağladı. Trabzonspor’un puan alamayacağı maçlarda Uğurcan Çakır tek başına puan aldı. Uzak ara Uğurcan Çakır’ı söylüyorum.'' dedi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI ''TARTIŞMASIZ OLARAK SÖYLÜYORUM...''

Uğurcan Çakır'ın ilk devreye damga vuran isim olduğunu belirten Rasim Ozan Kütahyalı, ‘’Tartışmasız olarak söylüyorum. İlk devrenin oyuncusu Uğurcan Çakır olmuştur. Bana göre birkaç sene sonra Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük kalecisi olarak anılacak.'' ifadelerini kullandı.