Trabzonspor’un Galatasaray deplasmanında oynanan karşılaşmaya Abdulkadir Parmak’ın disiplinsiz davranışı damga vurmuştu. Abdulkadir Parmak'ın bu davranışının bonservissiz ayrılık için planlanan bir oyunun parçası olup olmadığı ise merak konusu olmaya başladı.

Karşılaşma sonrasında yaptığı çirkin ve anlam verilemeyen davranış nedeni ile Abdullah Avcı tarafından kadro dışı bırakılması talep edilen Abdulkadir Parmak’ın hakkında resmi karar uzun süre sonra açıklandı.

AHMET AĞAOĞLU İLE YÖNETİM PARMAK KONUSUNDA TERS DÜŞTÜ

Abdullah Avcı’nın kadro dışı kararına Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun karşı çıktığı öğrenilirken, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan’ın beraberindeki yönetimin çoğunluğu hocanın verdiği karara saygı duyulması gerektiğini savundu.

Kadro dışı kararının yönetim tarafından onaylanmaması halinde takım içerisinde disiplinsizliğin önüne geçilemeyeceğini savunan yönetimin çoğunluğu tarafından alınan kararda Abdulkadir Parmak’ın süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına ve  125 Bin TL para cezası verilmesine karar verildi.

ABDULKADİR PARMAK’IN MENAJERİ HAREKETE GEÇTİ

Uzun süredir İstanbul ekipleri ile görüşmelerini sürdüren Abdulkadir Parmak’ın menajeri, Galatasaray maçı sonrası yaşanan çirkin olayın ardından hiç zaman kaybetmedi ve İstanbul ekipleri ile transfer görüşmelerini sıklaştırdı.

Galatasaray Trabzonspor maçında yaşananlar "Abdulkadir Parmak'ın bonservissiz ayrılığı için kurgulanmış bir oyun muydu?" sorusunu akıllara getirdi.

Trabzonspor’a bonservis bedeli ödenmeden İstanbul ekiplerine futbolcuyu pazarlamaya çalışan menajerin bu tavrı sonrasında Trabzonspor yönetiminin alacağı karar merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim