Yeşil-beyazlıların Avrupa kupalarına katıldığı sezonda muhteşem bir performans sergileyen 27 yaşındaki oyuncunun menajeri açıklamalarda bulundu. Abdülkerim Bardakcı'nın menajeri Süper Lig devinden gelen transfer teklifini açıkladı.

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından takımlar gelecek yıl için çalışmalara başladı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer gündeminde olduğu öğrenilen Abdülkerim Bardakcı'nın menajeri çarpıcı açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki stoperin menajeri Uğur Avadan transfer görüşmesini duyurdu.


5 GOL VE 4 ASİST ÜRETTİ

Konyaspor'da savunma tandeminin ortasında görev alan Abdülkerim Bardakcı geçtiğimiz sezon muhteşem bir performans sergiledi. 27 yaşındaki stoper 34 müsabakada takımının formasını giydi. Tecrübeli savunmacı bu süreçte 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Abdülkerim Bardakcı takım arkadaşlarına 4 asist yapma başarısı gösterdi.

YENİ SÖZLEŞME İMZALADI

Konyaspor'un 2009-2010 sezonu başında Zonguldak altyapısından transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı uzun yıllardır yeşil-beyazlı formayı giyiyor. Tecrübeli futbolcu kiralık olarak Anadolu Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'da oynadı. 27 yaşındaki stoper 26 Kasım 2021'de Konyaspor'la 30 Haziran 2025'te sona erecek ve 1 yıl opsiyon bulunan yeni kontrat imzaladı.

DEVLERİN RADARINDA

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen Abdülkerim Bardakcı performansıyla birlikte Süper Lig devlerinin radarına girdi. Tecrübeli futbolcunun menajeri Uğur Avadan, Radyospor'a konuştu. A Milli Futbol Takımı'nda aday kadroya da davet edilen Abdülkerim Bardakcı'nın adının anıldığı tüm takımlarla Konyaspor'un görüştüğünü belirten Avadan, "'İsmi geçen bütün takımlar, Konyaspor'la görüştü. Öncelikli konu bonservis meselesini çözmek. Ben çözüleceğine inanıyorum. Hangi kulüp çözerse sonuca ulaşacak. Konyaspor anlaştıktan sonra biz konuşuruz. Fatih başkan görüşmeleri yapıyor; iyi gittiğini biliyorum" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ'IN RESMİ TEKLİFİ OLDU"

Domagoj Vida'nın ayrılması sonrasında savunma hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın Konyaspor'a transfer teklifinde bulunduğunu açıklayan Uğur Avadan, "Beşiktaş'ın resmî bir teklifi oldu. Müzakereler devam ediyor" dedi.

"G.SARAY'DA SEÇİM SÜRECİ VAR"

Galatasaray Kulübü'nde seçim sürecinin devam etmesine rağmen Konyaspor'a Abdülkerim Bardakcı için bir transfer teklifi gelmiş olabileceğini belirten Uğur Avadan, "Galatasaray da Konyaspor'la temasa geçmiş olabilir. Galatasaray'da seçim süreci var. Ama gelecek haftadan itibaren yeni yönetim transfer operasyonlarını sonuçlandırmaya çalışacaktır" açıklamasını yaptı.

Abdülkerim Bardakcı'nın Konyaspor'dan ayrılma ihtimalinin fazla olduğunu açıklayan Uğur Avadan, "Abdülkerim'in transfer ihtimalini daha yüksek görüyorum" dedi.

"TEKLİFLER ALDIK"

Uğur Avadan menajerliğini üstlendiği Domagoj Vida için Galatasaray'la bir temasları olmadığını duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

Domagoj Vida, Beşiktaş'ta harika bir 4 buçuk yıl geçirdi. Galatasaray'la ilgili bir gelişme olmadı. Vida yurtdışında oynamayı istiyor. İtalya, Fransa ve Arap yarımadasından teklifler aldık. İtalya'da 4-5 takımın teklifi var. Bunların bazıları kalburüstü kulüpler.

PALUT KALMASINI İSTİYOR

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut geçtiğimiz sezon sonunda Abdülkerim Bardakcı'nın takımda kalmasını istediğini açıklamıştı. İlhan Palut, 27 yaşındaki stoperle ilgili "Abdülkerim bizim fark yaratan oyuncularımız arasında geliyor. Tabii ki ben böyle bir oyuncuyla çalışmak isterim ama talepler ve yönetimin bu konudaki düşüncesi nasıl sonlanacak. Ben teknik direktör olarak Abdülkerim ile çalışmak isterim" demişti.