Trabzonspor'da Adebayor'ın transferinde sona gelindi... İş adamı Ali Ağaoğlu'nun, "Takıma dünya yıldızı getireceğim" sözünün ardından bu ismin Adebayor olduğu kesinleşti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Ağaoğlu ile sürekli görüşerek bu transfer hakkında bilgi alıyor. Trabzonsporlu iki yöneticinin İngiltere'de bulunduğu ve Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda bu işle görevli iki kişiyle ortak bir çalışma içersine girdikleri ortaya çıktı. Adebayor'ın menajeri ile yarın çok önemli bir görüşme yapılması bekleniyor. Bu görüşmede Togolu futbolcu hakkında pazarlık yapılacağı ve Tottenham'a da resmi teklif sunulacağı gelen bilgiler arasında. 

HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINMAYACAK
Ali Ağaoğlu'nun Adeyabor'ı Trabzonspor'a kazandırmaya kararlı olduğu öne sürüldü. Bordo-Mavili camianın bu oyuncuyu çok istediğini bilen Ağaoğlu'nun hiçbir fedakarlıktan kaçınmayı düşünmediği ortaya çıktı. İngiltere'de yapılacak olan bu görüşmeyi merakla bekleyen Hacıosmanoğlu'nun da camiaya müjdeli haberi vermek için sabırsızlandığı gelen bilgiler arasında. 

ADEBAYOR İÇİN LONDRA'YA GİDECEKLER
Adebayor için yapılacak görüşme beklenenden iyi geçerse Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ali Ağaoğlu Londra'ya beraber giderek Adebayor'ı özel jetle direkt olarak Trabzon'a getirmeyi planlıyor. Adebayor'la anlaşma sağlandıktan sonra yapılacak imza töreninin ise taraftarın önünde Avni Aker Stadı'nda yapılmasının düşünüldüğü öne sürüldü.