Ali ağaoğlu, trabzonspor için gözünü en yükseğe dikti, "Neden Adebayor'u alalım ki? Ben Arda Turan'a bordo-mavili formayı giydirmek istiyorum. O çocuğu çok severim" diyerek düğmeye bastı

Bu sezon Avrupa Ligi'nde kırılmadık rekor bırakmayan ve J Grubu'nda yenilgisiz lider olan Trabzonspor, ocakta dünyayı sallayacak transferler peşinde. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın "Mutlaka bir forvet ve bir de sol bek almalıyız. Orta sahada da eksiğimiz var" raporundan sonra bordo-mavili yönetim arayışlara başlamış ve Tottenham'dan ayrılacak olan Togo'lu forvet Adebayor gündeme gelmişti. İngilizlerle de ilk temas kurulmuştu.

YÖNETİCİLERE SÖYLEDİ
29 yaşındaki forvetin maliyeti nedeniyle de yönetim geri adım atmak zorunda kalmıştı. İş adamı Ali Ağaoğlu'nun 2 yıldız transferi sözünden sonra yeniden Adebayor için harekete geçilmiş ve görüşülmeye başlanmıştı. Ancak Ağaoğlu'nun hedefindeki ismin ise Arda Turan olduğu ortaya çıktı. Ünlü iş adamın Adebayor için çalışan bordo-mavililere "Neden Adebayor'u alalım" dediği ve şu tarihi sözleri söylediği ortaya çıktı:

ÖZEL BİR EKİP KURDU
"Benim gönlümden geçen isim Arda Turan. Arda'ya bordo-mavili formayı giydirmek istiyorum." Bu sözlerden sonra yöneticiler "Arda Türkiye'yi aştı, nasıl yaparız" tepkisini gösterirken, Ağaoğlu'nun bir adım daha atarak milli yıldızı aradığı belirtildi. Arda'nın "İlginize teşekkür ederim ama şu anda bu pek olası değil" cevabına rağmen ünlü iş adamının pes etmediği ve ekip görevlendirdiği vurgulandı. Gelişmeler merakla bekleniyor.