Bordo - Mavililerin Başkanı transfer süreci ile ilgili de açıklamalarda bulunurken Nwakaeme ile yapılan görüşmeler, Boateng iddiasını da yanıtladı.

İSPANYA GOLF FEDERASYON BAŞKANI ARADI
Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarının dünyada ses getirmesiyle ilgili olarak Ağaoğlu, “Avrupa'dan arayanlar oldu. İlk tebrik Paris Saint Germain’in başkanından geldi. Kopenhag'dan, Belçika’dan, Hollanda’dan, İtalya’dan 3-4 kulüpten geldi. Görüntüleri izleyip en fazla etkilenen İspanya Golf Federasyonu Başkanı oldu. Tesadüfen bizim görüntüleri görüyor, ne bu diye bakıyor. Trabzonspor’u görünce tıklamış, benim başkan olduğumu da bilmiyormuş. Ertesi gün aradı tebrik etti. Futbolla alakası olmayan insanların bile ilgisini çekti kutlamalar. Ülkenin tanıtımı açısından baktığımızda da onun tadı farklı bir tat" diye konuştu. 

15 DAKİKALIK SÜREÇ VAR
Bordo - Mavililerin şampiyonluğu resmi olarak garantiledi Antalyaspor maçında yaşadıklarını da anlatan Ağaoğlu, “Orada 15 dakikalık bir süreç var. Duygu seli diye ifade edilen bir süreç. Antalyaspor maçının son 5 dakikası, bitiş düdüğü ve takip eden 10 dakika. O son 5 dakikada açıkçası biraz gerginlik vardı. Herhalde sorumluluktan kaynaklanan bir gerginlikti. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte, yıllardır o şampiyonluğu isteyen, bekleyen, o sevinci yaşamak isteyen taraftarların ve camianın bu beklentisinin gerçekleştiğini görmek ve orada sorumluluk üstlenmiş bir insan olarak, bir 10 dakika koptum ben. Sadece gördüğüm şey sahanın ortasında 20-30 bin kişi, sevinen, horon oynayan insanlar ve müthiş bir uğultu” dedi. 

BOATENG, İDDİASINA YANIT
Trabzonspor ile adı anılan Jermona Boateng, iddialarını yanıtlayan Başkan Ağaoğlu, "Bütçeye uygun iyi isimler var. Kesinlikle isim vermeyeceğim. Boateng var evet iki kardeş onlar biliyorsunuz. Birisi Almanya’da yaşıyor, diğeri de ülkesine geri döndü galiba. Boateng ile birlikte kaç oyuncunun ismi bizle özdeşleştirildi. Her sene bir sürü oyuncu ile görüştüğümüz söyleniyor. Geçen sene bizim gerçekleştirmiş olduğumuz transferlerin medyada yer bulması ile bizim transferi gerçekleştirme süremiz 1 haftaydı. Onlarca oyuncunun ismi geçmişti ama alakası olmayanlarla imzaladık” diye konuştu. 

“EN YÜKSEK TEKLİFİ YAPTIK” 
Başkan Ağaoğlu, Trabzonspor’da transferi yılan hikayesine dönen Nwakaeme ile ilgili de son gelişmeleri paylaşarak, yapılabilecek en yüksek teklifin yapıldığını, cevap beklediklerini gelinen son durumun da bu olduğunu söyledi. (Skorer)

Editör: TE Bilişim