Altay'ın yerli Atiba'sı Atakan Rıdvan Çankaya'dan transfer açıklaması geldi. İsmi sık sık Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la anılan Atakan Çankaya geleceğiyle ilgili konuştu.

Atakan Rıdvan Çankaya, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.  

Transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Atakan Rıdvan Çankaya, "Sezonu bitirdik ancak çalışmaya devam ediyoruz. Milli takım ile Fransa'daydık. 3. olduk. Benim açımdan da güzel geçti. 15 yaşındayken Ege Cup'da forma giymiştim ancak bunlar özel maçlardı. Ümit Milli Takım'da da forma giymiştim ancak bu ilk uluslararası turnuvam oldu. Ben bu genç milli takımdan çok umutluyum. Arkadaşlık ve futbol anlamında müthiş bir yere geldiğimizi düşünüyorum. 97-98 doğumlu jenerasyon ses getirecek. Biraz düşünceli geçen bir sezon. 1.Lig'de ilk kez boy göstereceğim. Lig başlasın diye hayal ediyorum. Kadromuz da iyileşiyor. Heyecanlı bir sezon bizleri bekliyor.

Trabzonspor'un resmi bir teklifi oldu. Görüşmeler devam ediyor. Fatih Terim ile bir görüşmem olmadı. Beşiktaş ve Galatasaray'ın bana karşı ilgisi var. Onun dışında Bulgaristan Ligi'nden bir takım ile de görüşüyorum. Transfer süreci beni etkilemiyor. Önceliğim Altay Kulübü, transferimde de önceliğim kulübümün menfaati" dedi.

Öte yandan; genç futbolcunun bonservis bedelinin ise 1 milyon euro olduğu öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim