Savunmaya takviye yapmayı planlayan Trabzon'da listenin ilk sırasında o var: Aykut Demir... Bordo-Mavililer, Gençlerbirliği'nin 'komando' lakaplı yıldız ismi için temasa geçti. Başkan Sadri Şener devreye girdi. Artık transfer an meselesi...

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da transfer çalışmaları da hız kazandı. Bordo-Mavililer ilk olarak uzun süredir sakatlığı bulunan ve kamp çalışmalarına katılamayan Giray ile Afrika Kupası’nda Fildişi Milli Takımı kadrosunda yer alacak Bamba’nın yokluğunda savunmayı güçlendirecek. Bu yönde arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibi, Gençlerbirliği’nin vazgeçilmezleri arasında yer alan Aykut Demir’e kanca attı. 25 yaşındaki futbolcu için Başkent temsilcisinin kapısını çalan Fırtına’da, başkan Sadri Şener bizzat kendisi devreye girdi. Şener’in yakın ilişkiler içinde olduğu Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’la bu transferi bitirmek üzere görüştüğü belirtilirken, transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İmzaya hazır

Trabzonspor bir dönem ismi Galatasaray’la da anılan Başkent ekibinin ‘komando’ lakaplı futbolcusu Aykut için tüm şartları zorlamayı planlıyor. Süper Lig’de bu sezon cezalı olması sebebiyle bir maç dışında 16 karşılaşmada 90’ar dakika forma giyen tecrübeli savunma oyuncusunun da, Bordo-Mavililer’e gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.