Burak Yılmaz, Beşiktaş'ta yeniden forma giymek istediğini ifade etti.

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması sürerken sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Valerien Ismael'in talebi doğrultusunda kaliteli bir golcü transferi isteyen Beşiktaş için sürpriz bir gelişme yaşanabilir...

Sezon sonunda Batshuayi ile yola devam etmeme kararı alan Kara Kartal'ın eski golcüsü Burak Yılmaz'ı yeniden kadrosuna katabileceği öne sürüldü.

BURAK YILMAZ: DÖNMEK İSTİYORUM
Burak Yılmaz, Lille'den ayrılırken, gelecek transfer tekliflerini de değerlendirmeye almıştı. Tecrübeli golcünün, yenide Türkiye'ye dönmek istediği ifade ediliyor.

Beşiktaş'ta daha önce forma giyen ve şuan Fransız temsilcisi Lille'de oynayan golcü futbolcu Burak Yılmaz, yeni sezonda Kara Kartal'a döneceğinin sinyalini verdi.

Siyah-beyazlı yönetimle görüşerek futbolu burada bırakmak istediğini söyleyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcunun, "Ben Beşiktaşlıyım. Futbolu, taraftarı olduğum kulübün kaptanı olarak bırakmak isterim. Dönmeyi çok istiyorum. Maddi konular ise daha sonra gelir" dediği öğrenildi.

YÖNETİM OLUMLU
Bu sezon başında Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi'nin performansından memnun kalmayan yönetimin Burak Yılmaz'ın çağrısına olumlu cevap verdiği belirtildi.

Beşiktaş, gelecek sezon öncesinde kadro yapılanmasının yanı sıra mali olarak da düzenlemeye gidecek. Siyah-beyazlılar, gelecek transferleri bütçesine göre planlama yapmak istiyor. Burak Yılmaz için de aynı konsepte hareket edilmesi planlanıyor.

BURAK YILMAZ KİMDİR?
15 Temmuz 1985'te Antalya'da dünyaya gelen Burak Yılmaz, 1.88 boyunda ve santrfor bölgeside forma giyiyor. Kariyeri boyunca Antalyaspor, Beşiktaş, Manisaspor, Fenerbahçe, Eskişehirspor, Trabzonspor, Galatasaray, BJ Guoan, Trabzonspor ve Lille'de oynamıştı. Burak Yılmaz bu sezon toplamda 39 maça çıkarken 7 gol 5 asist üretti.

Editör: TE Bilişim