Gervinho, Bruno Peres, Marek Hamsik ve Bengali Fode Koita gibi isimleri renklerine bağlayarak yaz transfer döneminde tüm dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un sol bek mevkisi için Inter'de forma giyen Dalbert ile ilgilendiği öne sürülmüş, başkan Ahmet Ağaoğlu da söz konusu iddiaları doğrulamıştı. İtalyan basını ise bugün konuyla ilgili flaş bir habere imza attı.

La Gazzetta dello Sport'tan Nicolo Schira, kendisine ait Twitter hesabından paylaştığı özel haberinde 27 yaşındaki futbolcunun Bordo Mavililer'den kendisine gelen teklifi geri çevirdiğini duyurdu. Ünlü muhabir, CSKA Moskova'ya gitmek için de ikna olmayan Brezilyalı savunmacının kulübü tarafından 6-7 milyon euro karşılığında satılmak istendiğini yazdı. 

Bir önceki sezonu Rennes'de kiralık olarak geçiren deneyimli oyuncu, çıktığı 18 maçta bir asist kaydetmişti. Halihazırda iki yıllık daha mukavelesi bulunan sambacı, kariyerinde bugüne dek Barra Mansa, Fluminense, Flamengo, Academico Viseu, Vitoria Guimaraes, Nice ve Fiorentina'da da top koşturmuştu. 

Editör: TE Bilişim