Real Sociedad, bu transfer için Trabzonspor'a 12 milyon euro (80 milyon TL) bonservis bedeli ödeyecek. Bu transfer ile Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a en çok para kazandıran futbolcu olarak tarihe geçecek. 

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Yusuf Yazıcı dev kulüplerin radarından çıkmıyor. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın ardından milli takıma kadar yükselen ve Avrupa'nın devlerini peşine takan Yusuf Yazıcı için Trabzonspor, İspanyol ekibi Real Sociedad ile resmen görüşmelere başladı. 
 

80 MİLYON TL

İspanyol ekibi Real Sociedad, Yusuf Yazıcı için Bordo Mavili ekibe 12 milyon euro bonservis bedeli ödemek istiyor. Trabzonspor ayrıca sonraki Yusuf'un bir sonraki satışından yüzde 25 pay istiyor. Trabzonspor'a 80 milyon TL ve üzeri bir bedel kazandırması beklenen  Yusuf Yazıcı şimdiden Gökdeniz Karadeniz'e ait bonservis rekorunu kırmış oldu. 

15 milyon euro seviyelerinde bitmesi beklenen görüşmeler için Trabzonspor kurmaylar pazarlıkları sürdürüyor. 

GÖKDENİZİN REKORU KIRILIYOR

Böylece Yusuf, 2007-2008 sezonunda Rus ekibi Rubin Kazan'a 8.7 milyon euro'ya transfer olan Gökdeniz'den bayrağı alacak ve Trabzonspor'a en çok para kazandırarak transfer olan oyuncu olacak.

Editör: TE Bilişim