İtalya basınına açıklamalarda bulunan Faslı futbolcu, ''Afrika Kupası'ndayken bir ön sözleşme yaptık. Ancak herhangi bir önemi olmayan bir imzaydı. Bu konuda hata yaptığımı söyleyebilirim'' dedi.

Napoli'de oynadığı dönemde daha fazla forma şansı bulması gerektiğibi belirten deneyimli futbolcu, ''Teknik direktör Sarri ile aramda bir problem yoktu. Şampiyonlar Ligi kadrosunda olmamaksa beni yıkmıştı. Empoli beni gerçekten çok istediğini gösterdi. Uzun yıllar sonra yeniden 10 numara pozisyonunda oynatma garantisi verdiler. Bu benim için önemli bir deneyim olacak'' diye konuştu.

TRABZONSPOR ÜSTÜNE GİDERSE

Faslı oyuncunun sözlü olarak ikinci imzayı kabul etmesi Trabzonspor'a hakan Çalhanoğlu olayında olduğu gibi hak doğurabilir. Futbolcuların aynı anda iki kulüple sözleşme imzalayamayacakları kuralından hareketle Bordo Mavili Kulüp bu durumu ispat etmesi durumunda tazminata hak kazanabileceği gibi oyuncunun caza almasını da sğalayabilecek. Trabzonspor'un bu yolu tercih edip etmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. 

Editör: TE Bilişim