Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Trabzonspor, sağ ve sol açık için de bir süredir yurt dışında oyuncu arayışlarındaydı. Bu bölge için birçok isim gündeme gelse de şu ana kadar hiçbir oyuncuyla anlaşmaya varamayan bordo-mavili takıma ilginç bir teklif geldi. Yunan kulübü Olympiakos'ta forma giyen Jimmy Durmaz, Trabzonspor'a haber yollayarak, "Beni alın" dedi. Türkiye'de bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen İsveçli oyuncunun Yunan kulübünde istediği havayı yakalayamadığı için tekrar Türkiye'ye dönmek istediği ve vatandaşı Erkan Zengin'in formasını giydiği Trabzonspor'da oynamayı bu yüzden istediği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Yunan kulübünde 27 maça çıkan ve 5 gol atıp, 7 asistlik bir performans sergileyen Jimmy Durmaz'ın bu teklifi karşısında Trabzonspor'un önümüzdeki günler içerisinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor. 

Bu hafta netlik kazanacak 
Olympiakos ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Jimmy için uygun bir bonservis bedeli belirlenmemesi durumunda Trabzonspor'un bu oyuncuyu kiralamak için de teklif sunacağı belirtildi. Teknik direktör Şota'nın da Jimmy Durmaz'ın transfer için olumlu rapor sunmasının ardından başlayacak olan görüşmelerin bu hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor. Bu arada bir başka İsveçli futbolcu Toivonen'in de Erkan Zengin'i arayarak Trabzonspor hakkında bilgiler aldığı öğrenildi. Ancak Trabzonsporlu yöneticiler Toivonen'in gündemde olmadığını belirtiyor.

EVET BİR SOL KANAT OYUNCUSU ALACAĞIZ 
Bordo-mavili yönetim, bir sol kanat oyuncusu alacaklarını açıkladı. Teknik direktör Şota'nın isteği doğrultusunda bu yönde çalışmalar yaptıklarını vurgulayan yöneticiler, "Son aşamaya gelmiş bulunuyoruz" dediler. Jimmy Durmaz'ın sol kanatta görev yapması da bu transfer haberini doğrular nitelikte.

YUNUS EMRE SEL
Editör: TE Bilişim