Bursasporlu Pablo Martin Batalla'nın menajeri Suzan Naguf, İstanbul'a giden Arjantinli oyuncunun, Bursa'ya dönerek 25 Kasım'da antrenmana çıkacağını söyledi.

Naguf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Batalla'nın, bazı sorunlar nedeniyle kendi iradesiyle Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa karşılaşmasında oynamak istemediğini ifade etti.

Batalla'nın, bu kararının ardından psikolojinin daha fazla etkilenmemesi ve bir süre dinlenmek amacıyla İstanbul'a gittiğini dile getiren Naguf, "Neticede kendisi Bursaspor'un oyuncusudur. Batalla, Bursa'ya dönerek pazartesi günü antrenmana çıkacaktır. Şu an itibarıyla kararı bu yöndedir" dedi. Oyuncunun, Bursa'yı ve Bursaspor'u çok sevdiğini dile getiren Naguf, son gelişmelerden çok rahatsız olduğunu vurguladı. Olaylarla ilgili tüm kararın sadece Batalla'ya ait olduğuna işaret eden Naguf, "Oyuncumu etkilediğim yönde bazı iddialar var. Ne oyuncumu etkileme gibi bir durumum ne de kendi başıma karar vermem söz konusu. Her şey Batalla'nın istediği şekilde oldu" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim