Gençlerbirliği'ne yakın kaynaklar futbolcularının PR çalışmasını Trabzonspor üzerinden başarıyla gerçekleştirdi. Önce Trabzonspor ile anlaştıklarını basına sızdırdı. Daha sonrasında ise yalanladılar. Trabzonspor yönetiminin transfer gelişmeleri konusunda sessizliğini koruması bu PR çalışmasına büyük katkı sağladı.

Berat Özdemir'in bugün kadroda yer almama sebebinin transfer değil, koronavirüs testinin pozistif çıktığını açıklayan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, "Berat Özdemir'in koronavirüs testi pozitif çıktığı için bugün Rizespor maçı kadrosuna alınmadı. " ifadelerini kullandı.

REKLAMINI YAPTILAR! SONRA YALANLADILAR

Stadyum Programı'nda Berat Özdemir transferi hakkında bilgiler paylaşan Murat Cavcav,"Berat için teklifler var.Bunlar doğrudur.Berat bizim göz bebeğimiz.Türkiye'den de Avrupa'dan da isteyenler var.Görüşmeler de yapıyoruz.Buradan kulüp ismi söylemem doğru olmaz ama şunu söylemek isterim.Bizim için Oyuncu=para demek değil. Tabi ki medyadan duyuyoruz. Trabzonspor var. X kulüple anlaştı Y kulüple anlaştı. Bunu hayretle izliyorum.Berat'ı isteyenler arasında İstanbul'dan takımlar da var Trabzonspor da var. Ama şu aşamada anlaşma ya da imza söz konusu değil. Acelemiz yok. Berat, düzgün yetişmiş, iyi bir ailenin evladı. İngilizce ve Fransızca biliyor. Biz geçen yıl Mert Çetin’i Roma’ya gönderdik. Berat da Avrupa’ya transfer olursa, Avrupa’da daha çok tanınır diyoruz. Ama burada kulübün menfaatleri ve oyuncunun istekleri söz konusu." Diyerek Trabzonspor ile anlaşmanın olduğu yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Başkan Cavcav futbolunun Avrupa'ya transferine sıcak baktığını da ifade etti.

Stadyum programının yorumcunun direkt olarak ulaştığı Berat Özdemir ise,"şuan netleşen bir şey yok" dedi.
 

Adı Süper Lig'den bir çok takımla anılan Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Berat Özdemir ile ilgili açıklama geldi.

Editör: TE Bilişim