Göztepe'nin başkanvekili Talat Papatya, adı Trabzonspor ile anılan İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar için gelebilecek teklifleri değerlendireceklerini söyledi.  

Papatya, "Kalecimiz İrfan Can Eğribayat çok iyi bir performans sergiliyor. Ümit Milli  takımın kalecisi ve A Milli Takım'a aday. Yurtdışından gelip onu izliyorlar. Pek çok yabancı takımın takip ettiği bir oyuncu... Resmî bir teklif yok. İlgilenen takım çok. Gelen her türlü teklife açığız. Öyle bir performansı olsun ki, herkesi memnun eden bir karar olsun. Normalde bütün oyuncularımız Göztepe'de jubile yapsın isteriz; ama önlerini de kapatmayız. Teklif gelirse bunu değerlendiririz" dedi.


Trabzonspor'un Halil Akbunar ve İrfan Can Eğribayat'a için Göztepe'ye teklifte bulunup bulunmadığı ile ilgili soru üzerine Talat Papatya, "İlginin olması gayet normal. Ama sezon sonunda takımlar planlama yaparlar. Şu anda teklif almadık; ama iyi performans gösteren oyuncuların başka kulüplerin gündemine gelmesi son derece normal. Oyuncularımızın bu performansı bizi mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Radyospor

Editör: TE Bilişim