Transferde yerli pazarına yönelen Trabzonspor, Muhammet Demir’den sonra Güray Vural’ı almak için de çalışmalarını sürdürüyor. 

Uzun bir süredir Akhisar’la temas halinde olan Fırtına, ilk olarak Güray’a karşılık olarak Soner Aydoğdu’yu takas önerdi. Ancak bu teklif Manisa ekibini tatmin etmedi...

Akhisar’ın Soner’in yanı sıra Alper Uludağ ve bir miktar para istediği öğrenilirken, Trabzonspor yönetimi bu konuyu değerlendirmeye aldı.

YÖNETİM GERİ ADIM ATMIYOR

Futbolcusu Alper’i Akhisar’a göndermek için ikna etmeye çalışan Bordo-Mavili kurmaylar, Akhisar’la büyük oranda anlaşırken, bu kez de Güray Vural’da sorun çıktı... 

27 yaşındaki oyuncunun daha fazla para istediği öğrenilirken; göreve geldikten feda projesini devre sokan yönetim, prensiplerinden geri adım atmadı. Takımdaki maaş dengesini sağlamak için büyük çaba gösteren Bordo-Mavililer, Güray Vural’dan teklif edilen rakamı kabul etmesini istedi. 

Bordo-Mavili formayı giyemeye sıcak bakan yıldız kanat oyuncusunun bir kaç gün içinde Trabzon’a son kararını ileteceği ifade edildi.

Kaynak: Habertürk / Haluk Ayyıldız