Gazetecilerin sorularını Rusya'da yanıtlayan Hacıosmanoğlu ; "Rostov bizim rakibimiz değil bunu daha önce de söylemiştim. Bu tür takımları kolay geçmeliyiz. galibiyetle ayrılmak arzusundayız. Futbolcularımız gerekeni yapacaktır. İnşallah gruplara kalacağız." dedi.

"MALOUDA BENİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI"

Transfer yapılacak mı sorusu üzerine Colman ve Malouda'ya kızgın olduğu gözlenen Hacıosmanoğlu "Geniş ve alternatifli bir kadro kurduk. Hem yerli hem yabancı olarak. Yerli oyuncu konusunda sıkıntımız yok. İstediğimiz oyuncuyu alırız. Sezon başı Colman’a kolaylık sağladım ama bugün görüyorum ki art niyetli Trabzon'dan ne alabilirim peşinde. Malouda beni şaşırttı. Hayal kırıklığına uğrattı. Son ana kadar Trabzonspor'dan ne alabilirizin peşindeler. Zor şartlarda yine de veririz önemli değil. Birkaç gün içinde çözülmezse yan sahada antrenman yapmaya devam ederler. Bu yüzden yabancı konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Hocamızın isteklerine belki de bu yüzden karşılık veremeyebiliriz. Tek sıkıntımız bunlar. Art niyetli davrananlara bu kulübün haklarını yedirmemeye çalışıyoruz. " şeklinde konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZ SAĞOLSUN"

Dün yaşanan olay ile ilgili de fikri sorulan Trabzonspor Başkanı "Belkalem’in havaalanında kalması art niyetli bir uygulamaydı. pasaportunda hiçbir sorun yoktu. rus konsolosluktan iki gün önce vizesi alınmış. Vize veren onlar almayan onlar. art niyetliydi. sağ olsun eski başbakanımız yeni cumhurbaşkanımız dış işleri sayesinde sorunumuzu çözdüler." dedi