Trabzonspor’un genç defans oyuncusu Hüseyin Türkmen için komşudan teklif geldiği öğrenildi. Abdullah Avcı’nın daha önceden takımda kalacağını açıkladığı genç oyuncu için Yunanistan Ligi’ni 2. sırada tamamlayan Aris kulübünün teklifte bulunduğu öğrenildi.
 
23 yaşındaki Trabzonlu oyuncu son dönemde bordo mavili taraftarlar tarafından da sıkça eleştiri almış ve Vitor ile Edgar IE’nin gelmesiyle ilk 11’deki yerini kaybetmişti. Geçtiğimiz sezon çok fazla forma şansı bulamayan Hüseyin için Yunan takımlarının ilgisi olduğu ve teklif geldiği bildirildi.

Geçtiğimiz sezonu kendi liginde 2. sırada tamamlayan sarı siyahlı Aris kulübünün Hüseyin Türkmen için Trabzonspor’un kapısını çaldığı ve 1.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile 1 yıllık kiralama teklifi ilettiği ancak bu teklifin bordo mavili kulüp tarafından reddedildiği öne sürüldü.
 
Oyuncuyu özellikle Aris kulübü Teknik Direktörü Mantzios’un çok istediği ancak son gelen yerli kararı ile de Avcı’nın Hüseyin Türkmen’i kesinlikle bırakmayı düşünmediği ifade edildi.

Editör: TE Bilişim