CZK Zrinjki sözcüsü Mario Pandza, kulübün yeni bir pekiştirici olan Luis Ibanez'in katıldığı Mostar'daki bir basın toplantısında, "Luisa'yı derecelendirme yapmak için değil, deneyim kazanmak ve hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olmak için getirdik" dedi. Tanınmış Arjantinli, hem kulüpte hem de şehirde ilk günden itibaren onu memnuniyetle karşıladıklarını ve bu kulüple unvanı kazanmayı umduğunu söyledi, 
“Kulüpte ve ligde gösterime sevindim. Umarım unvanı kazanmaya geldim ”dedi.

Yeni oyuncunun kazancıyla ilgili bazı basında çıkan haberlerden bahseden Panja, “Lucho finansmanın peşinde koşarsa hepimiz gerçekçi olduğumuzu, Zrinjski'yi seçmeyeceğini” belirtti.

“Zrinjski'yi daha önce tanıyorum. Dinamo ile oynadı. Finans açısından daha önce güvence altına aldım ve buraya para için gelmedim. Hem benim hem de kulübün fikri oyuna geri dönüp para avlamak değildi ”dedi.

Yeni oyunculardan tavsiye istendiğinde, hızla yeni bir takıma, takım koçuna uymayı umduğunu söylüyor.

"Ben elimden geleni yapacağım. İki yıl boyunca sözleşmeyi imzaladık. Oyun hakkında düşünmeye geldim, sonra görüşürüz ”dedi.

Ibanez, diğerleri arasında Dinamo Zagreb ve Kızıl Yıldız Belgrad için oynayan ve son kulübünü sözleşmesini feshettiği ve 1 Temmuz'dan beri serbest bir ajan olan Türk Trabzonspor'da forma giydi ve yıllık 500.000 avro maaşına sahipti, ancak kısa süre sonra arka plana düştü ve tam olarak 541 dakika süren sadece dokuz görünüm kaydetti.

Editör: TE Bilişim