Trabzonspor’da artık tek gündem transfer. Teknik direktör Ersun Yanal’ın istekleri doğrultusunda çalışan Bordo-Mavili ekibin, yeni rotası Sivas... Yiğidolar ile cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan 90 dakika sadece skoruyla değil, transfer görüşmelerindeki önemiyle de dikkat çekiyor. Karadeniz ekibinin listesinde olduğu bilinen Aatif ve Cicinho için başkanlar düzeyinde bir temasın olacağı öğrenildi.

Ortak nokta bulmuşlardı

Daha önce bu konu gündeme geldiğinde, “Sezon bitsin öyle konuşalım. Bunları şu an görüşmek her iki taraf açısından da sakıncalı” ifadelerini kullanan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun karşılaşmadan sonra masaya oturması bekleniyor. Bu görüşmede Hacıosmanoğlu’nun Yanal’ın ısrarla istediği Aatif ve Cicinho’nun durumunu sorup pazarlıkların fitilini ateşleyeceği bildirildi.

Sözleşmeleri bitmek üzere

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de gol kralı olan ve yeni bir maceraya çok sıcak baktığı bilinen Aatif, Yanal’ın gelecek sezonki oyun planında büyük rol oynuyor. Sivas da Faslı oyuncuyu sözleşmesi gelecek sezon bittiği için satıp para kazanma fikrine yakın duruyor. 

Diğer taraftan sağ bek pozisyonunda oynamasına rağmen geçen sezon asist kralı olan, bu sezon da aynı değerlendirmede zirvede bulunan Cicinho cephesinde de tablo aynı. Brezilyalı futbolcunun, Trabzonspor’a olumlu baktığı, yine 2016’da mukavelesi biteceği için Sivasspor’un da uygun bir bedelle oyuncusunu gönderebileceği ifade edildi.
Editör: TE Bilişim