Bordo-mavili yönetim, Akhisar’ın 30 yaşındaki forveti için Özer ve Yatabare’yi önerdi. Bu iki futbolcunun Ege ekibine gitmesi için ikna çabaları sürüyor

Trabzonspor , Hugo Rodallega transferi için yoğun bir mesai harcıyor. Akhisar Belediyespor'da ilk sezonunda harikalar yaratarak birçok takımın transfer listesine giren Kolombiyalı futbolcu için elini çabuk tutarak Ege ekibine resmi teklifte bulunan bordo-mavililer, takas ve bir miktar para ile bu transferi mutlu sonla bitirmek istiyor. Trabzonspor yönetiminin Ege ekibine vermeyi düşündüğü isimlerin ikna olması halinde bu işin mutlu sonla biteceği belirtildi. Akhisar yönetimiyle yapılan görüşmelerde önemli bir yol kat eden Trabzonspor 31 yaşındaki futbolcuya karşılık Akhisar'a Özer ve Yatabare'yi vermeyi düşünürken bu futbolcuların henüz ikna olmadıkları ortaya çıktı. 

Her yolu deniyor 
Bordo-mavili takımın yılda 1'er milyon euro kazanan iki oyuncunun Akhisar'dan daha az kazanacaklarını öne sürerek bu teklife sıcak bakmadıkları belirtildi. Karadeniz ekibinin yönetiminin Özer Hurmacı ve Yatabare'yi ikna etmek için her yolu denediği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim