İspanyol haber sitesi ondacero'dan flaş bir iddia geldi. Türk yıldız Enes Ünal'a Türkiye'den Trabzonspor ve Galatasaray'ın talip olduğunu ytazdılar. 

Futbol dünyasında beklenen ekonomik kriz gelecek sezon kulüpleri zorlayacak gibi görünüyor. Kulüpler de adımlarını bu yönde atmaya çalışırken giderlerini minimum seviyeye çekmeye çalışıyor.

O kulüplerden biri de La Liga'nın köklü kulüplerinden Villarreal… Bonservisi burada olan milli oyuncumuz Enes Ünal halihazırda Real Valladolid'de kiralık forması giyiyor.

İspanyol basınında çıkan habere göre, Villerreal bu sezon çıktığı 26 maçta 6 gol ve 2 asist ile takımına katkı sağlayan milli futbolcumuz Enes Ünal'ı satarak ekonomik anlamda elini sağlamlaştırmak istiyor.

Manchester City'den 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan 22 yaşındaki oyuncunun bu fiyatlara satılmasına imkânsız gözüyle bakılırken, Türkiye'den Galatasaray ve Trabzonspor'un milli futbolcuya talip olduğu bilgisine de yer verildi.

Galatasaray ile adı daha önce de anılan Enes Ünal, Trabzonspor'da ise Sörloth'un taliplerinin artması ve sezon sonunda satılması ihtimali üzerine kadroda düşünülüyor.

ENES ÜNAL KİMDİR?

10 Mayıs 1997 tarihinde Bursa Osmangazi'de doğmuştur. Bursaspor'un eski kaptanlarından Mesut Ünal'ın oğludur. 1.85 metre boyunda olan Enes Ünal santrfor pozisyonunda görev almaktadır.

Enes Ünal, futbola babası gibi Bursaspor alt yapısında başladı. Amatördeki ilk golünü babası Mesut Ünal'ın çalıştırdığı Sakaryaspor'a karşı kaydeden Enes, yeşil beyazlı kulübün alt yapısı ve milli takımlarda gösterdiği performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

Buradan Manchester City'e transfer olan Ünal, sonrasında kiralık olarak birçok kulüpte forma giydi. Premier Lig ekibinden 14 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Villarreal'e transfer olan milli yıldız son olarak Real Valladolid'de kiralık olarak forma giymektedir.

Editör: TE Bilişim