Gazete haberinde; “Lukaku için bir hamle sadece Trabzonspor değil… onu isteyen Antwerp de neredeyse bedava almaya çalışıyor. Lazio’nun tek avantajı artık Belçikalı sol bekin maaşının sırtında yük olmayacak olması. Maaşların da likidite göstergesini hareket ettiren bir değer olduğu unutulmamak gerek. Ancak Trabzonspor içinde Antwerp içinde Lukaku’nun maaşı ciddi bir yük” denildi.

TRABZONSPOR’A SOL BEK İÇİN LEO BORGES İDDİASI
Trabzonspor sol bek arayışlarına devam ederken Brezilya’dan sürpriz bir iddia geldi… bordo-mavililerin Flamengo’nun sol beki Rene’den sonra bu kez de Internacional’da forma giyen Leo Borges için temas kurduğu iddia edildi.Dalbert’in transferinde beklediği aşamayı kaydedemeyen bordo-mavililerin geçen sezon bir başka Brezilyalı sol bej Marlon’u kadrosunda tuttuğu hatırlatıldı.
Fluminense’ye dönen Marlon’un yerine hareketli ve hücum yönü güçlü bir sol bek arayan Trabzonspor’un Dalbert ve Rene’den sonra Leo Borges’e göz dikmesinin kanatlarını Brezilyalılardan kurmak istediği şeklinde yorumlandı. Sağ bekin de bir başka sambacı Bruno Peres olduğu hatırlatıldı.

Editör: TE Bilişim