Antalyaspor'un küme düşmesinin ardından mecburen yolları ayıran Semih Şentürk'e süper ligden her hangi bir talip çıkmaması üzerine futbolcnun menajeri ilginç yollar deniyor. 
Futbolcunun temsilcisi Ogün Erdem, "Şu ana kadar hiçbir takımla anlaşmadık. Ama büyük kulüpler dışında Süper Lig'deki bütün kulüplerin Semih'e ilgisi olduğunu söyleyebilirim. Fakat şu anda elimizde kesin olarak yapılmış bir anlaşma yok. Teklifleri değerlendiriyoruz" dedi.

Büyükler dışındaki tüm takımlar peşinde

Soruları yanıtlayan menajer Erdem, "Semih için zorunlu olarak İstanbul'da bir kulüple anlaşma yapılacak diye bir kural yok. İstanbul dışında da bir kulüp olabilir. Önemli olan şartların olgunlaşması. Bir de eşi Pınar'ın teklifler üzerinde etkili olduğu iddia ediliyor ki, bu doğru değil. Pınar, gelen teklifler konusunda hiçbir şekilde fikir yürütmüyor. 'İstanbul'da ya da İstanbul dışında fark etmez. Semih istediği yere gider' diyor" diye konuştu. 

Birde saçma bir iddiada bulunan Erdem, "Trabzonspor adına arayan oldu; ama biz bunu değerlendirmeye almadık. Şu anda görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir" dedi.

Futbolcunun Trabzonspor'u kullanarak gündem gelme çalışmaları da bu şekilde ayyuka oldu. Trabzonspor ile yaşadığı problemlerden dolayı bordo-mavililerle isminin gündeme gelmesinde hemen manşetleri süsleyecek oyuncu ile ilgili menajeri de bu şekilde bir yol izlemesi ise şaşkınlık yaratmadı.