Olcay Şahan transfer durumunu ve gelecek sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

 İşte açıklamaları

"Şu an Almanya'dayım. Tatil az kaldı. Gelecek hafta Türkiye'ye geleceğim bir kısa tatil yapıp top başı yapacağız. 26 Haziran itibariyle sezonu açıyoruz"

'Mesut ve İlkay olmazsa Almanya favoriler arasından çıkar'
"Ben açıkcası her zaman Almanlar favoridir. Tabii onların Türk oyunculara iyi bakması lazım. Sahip çıkmaları doğru. Mesut ve İlkay olmazsa Almanya favoriler arasından çıkar. Dünya Kupası kıran kırana geçecek. Sürpriz takım belki Belçika ve Salah'ın takımı Mısır mucize olabilir. "

"Favori takımları en önde gelecektir. Bizim Milli Takım için çok umutluyum. Genç oyuncularımız yurtdışına gidiyor"

'Trabzonspor'da mutluyum. Transfer olmayı...'
"Transfer döneminde her zaman kulüpler çıkar. Bu konularda Ağabeyim Osman Şahan ilgileniyor. Şu an Trabzonspor takımında mutluyum. Bana ağabeyim teklifle gelse bile sanırım kabul etmem. Transfer olmayı düşünmüyorum. Trabzonspor taraftarı çok iyi karşıladı ve ben orada ailemle birlikte çok mutluyum"
 
'Bu takımı ayağa kaldırmak istiyorsak gerekeni yapmak lazım'
"Bende medyada okuyorum bu 'feda' sözlerini bana gelen bir şey yok ama burada mutluyum. Maliyetli oyunculardan indirim vs gibi haberleri okudum ama bana gelen bir teklif yok. Beşiktaş takımında da feda sezonunda geldim ve o takımı ayağa kaldırdık. Bu takımı ayağa kaldırmak istiyorsak gerekeni yapmak lazım"

'Nuri Şahin'in Galatasaray ya da Türkiye'ye geleceğine ihtimal vermiyorum'
"Ben her zaman elimden geldiği kadar en iyisini yapmak istedim. Almanya'da doğdum, büyüdüm ve burada disiplin önem verilir. Bende disiplinli davrandım. Benim her zaman çalışkan ve istekli olmam başarımda pay var"

"Nuri benim tabii kardeşim, samimiyim. Türkiye'ye geleceğini açıkcası ihtimal vermiyorum. Futbolu bıraktıktan sonra Borussia Dortmund'da hoca ya da başka bir pozisyonda devam edeceğini düşünüyorum"

AJANSSPOR