Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan A Spor’da yayınlanan Transfer raporu programında Trabzonspor’un transfer süreci hakkında bilgiler aktardı.

Zeki Uzundurukan şu ifadeleri kullandı;

Trabzonspor’da başkan şunu söylüyor,”Halilhodzic döneminde Trabzonspor şaşalı transferler yaptı. Sonuç hüsran. Ersun Yanal geldi büyük paralar harcandı yine dip yaptı.” Bu sezon ne yaptı yeni yönetim. “Bizden 3 yıl boyunca hiçbir şey beklemeyin. Öz evlatlara döneceğiz. Altyapıya döneceğiz. Feda sezonuyla birlikte 3,5 yıl içerisinde şampiyonluğa oynayacağız.” Dediler.

MALİYETLİ TRANSFER YAPILMAYACAK

Trabzonspor bir stoper almayı düşünüyor. Çok maliyetli olmayan bir stoper alabileceklerini söyledi başkan. Onu belirtelim. Belki ön liberoya bir isim olabilir. Şuan çok ivedilikle transfer çalışması içinde değil Trabzonspor. Belki fırsat transferi.

AĞAOĞLU AÇIKLADI: ONAZİ’NİN BOŞLUĞU KUCKA İLE DOLACAK

Başkanın söylediği, “ikinci yarıda bizim en büyük transferimiz Kucka olacak.” Dedi. Onu motive edeceklerini. Sosa gibi onu tekrar futbola döndüreceklerini, Milan’da ki dönemleri gibi Trabzonspor’da oynayıp Onazi’nin boşluğunu dolduracağını söyledi.Tra