12 yıl Trabzonspor'da oynadıktan sonra ani bir kararla futbol kariyerine son veren Onur Kıvrak'a Beşiktaş'ın talip olduğu ortaya çıktı.

SPOR PROGRAMI DAHİ İZLEMİYOR

Trabzonspor da Kasım ayında Burak Yılmaz'la birlikte kadro dışı bırakılan ve  aktif spor hayatını sonlandıran Onur Kıvrak'a Beşiktaş  kulübünün resmi olarak teklif götürdüğü belirtilirken milli kalecinin bu teklifi reddettiği öğrenildi. Evinde spor programı dahi izlemediği gibi futboldan bir hayli uzaklaşan  Onur Kıvrak'a Beşiktaş için çok ısrar edildiği, tecrübeli oyuncunun da bu istekten  dolayı Beşiktaş Başkanı  Fikret Orman'a teşekkür ettiği belirtildi.

TÜM BASKILAR SONUÇSUZ
Onur Kıvrak'ı futbola döndürmeye çalışan tüm yakınları 31 yaşındaki kaleciyle uzun uzun konuştukları söylenirken, menajerinin ' Beşiktaş'ın teklifini reddettin, tamam saygı duyuyoruz ama futbolu bu kadar erken bırakma hiç değilse hobi olarak yap. Antalyaspor'a gönderelim seni orada hem tatil yaparsın hem de kalecilikten kopmamış olursun' dediği öğrenildi. Tüm bu baskıya karşın Onur'un kesin bir dille "Dönmeyeceğim" yanıtını verdiği öğrenildi.

KARIUS GÜVEN VERMİYOR

Karius'tan beklenen verimi bir türlü alamayan Beşiktaş'ın, Alman futbolcuyu gözden çıkarıp Onur'a gittiği tahmin ediliyor. Kariyerinde 285 maça çıkan Onur Kıvrak 13 kez milli takım forması giydi.