Trabzonsporun başarılı kalecisi Onur Kıvrak için transfer iddiaları arka arkaya geldi. Kısa bir süre önce M.United ' in transfer gündemine geldiği iddia edilen Onur için menejer Engin Kırkpınar , Radyospor ' a önemli acıklamalrda bulundu.

   Onur ' u 5-6 Avrupa klübünün takip ettiğini ifade eden Kırkpınar , "Yaklaşık 5-6 Avrupa klübünün scoutları Onur 'u izledi ama Trabzonspor 'a resmi bir teklif gelmedi.Onur için olumulu bir rapor hazırladılar ve bu raporuda bizimle paylaştılar.Avrupa ' da bu işler 6 ay öncesinde gerçekleşiyor , olacaksa bu işler sezon sonunda olacak Trabzonspor ' un belirleyeceği bir rakam var , resmi teklifi yapan klüplerde sezon sonunda gelecek" dedi .

  Onur 'un Türkiye 'de Trabzonspor' dan başka bir klüpte forma giymek istemediğini ifade eden Kırkpınar "Uzun bir sözleşme yapmadık , sözleşme 2018 ' e kadar yaptık.Onur 'un aldığı rakam düzeltildi.Onur 'un planlanmasında Avrupada var. Avrupadan ciddi bir teklif gelirse Trabzonspor' a iletilir.Onur ' un kariyer yapmasında Trabzonspor 'un büyük bir payı var ve bu yüzden başka bir Türk klübünde oynamasını istemedik.Kariyer planlamasını bu yönde yaptık " şeklinde konuştu.