Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Ozan Tufan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertli takımın Bursaspor yönetimine son teklifini ileterek beklemeye geçtiği öğrenilirken, Ozan Tufan'ın da yakın çevresine yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe forması giymek istediği ifade ediliyor.
 
Bursa'dan kötü ayrılmak istemiyor 

Bursaspor'un yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle kulübüne para kazandırarak ayrılmak isteyen Ozan'ın, yakınlarına "Bursa'dan kötü anılarak ayrılmak istemiyorum" dediği öğrenilirken, yıldız oyunun takımının ekonomik durumunu gözetmesi büyük takdir topluyor.
 
Ya Fenerbahçe ya Avrupa 

Genç futbolcunun bu transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olamaması halinde rotasını Avrupa'ya çevireceği öğrenilirken, "Ya şimdi Fenerbahçe'ye giderim ya da sezon sonunda Avrupa'ya giderim" dediği belirtildi.
 
Trabzonspor'a sıcak bakmıyor 

Bursaspor'un genç yıldızının yeşil beyazlı ekibe resmi teklifini ileten Trabzonspor'un teklfineyse sıcak bakmadığı öğrenilirken, Türkiye'de bu bir takıma transfer olması halinde bu takımın Fenerbahçe olacağı öğrenildi.