Portekiz’in O Jogo gazetesi, Trabzonspor’un Vitoria Guimaraes'te forma giyen 29 yaşındaki Davidson Pereira’nın peşinde olduğunu yazdı.

Trabzonspor için bir transfer haberi de Portekiz’den geldi. Ülkenin önemli gazetelerinden O JOGO, Bordo-Mavili kulübün, Vitoria Guimaraes'te forma giyen sol kanat oyuncusu Davidson Pereira’nın peşinde olduğunu yazdı. Haberde, “Trabzonspor, takımdan ayrılma ihtimali bulunan Anthony Nwakaeme’nin yerine Davidson’u düşünüyor. Brezilyalı oyuncu için bu teklif önemli çünkü Trabzonspor, gelecek sezon büyük bir aksilik yaşanmazsa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek” yorumu yapıldı.

29 YAŞINDA olan Davidson Pereira, bu sezon Vitoria Guimaraes'te 37 maçta sahaya çıktı. Brezilyalı sol kanat takımına 10 gol ve 11 asistlik müthiş bir katkı sağladı. Haberde ayrıca Davidson’un peşinde Başakşehir’in de olduğu vurgulandı. Guimaraes ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı oyuncunun bu sezon sonunda takımdan ayrılacağı öğrenildi. Davidson’un güncel piyasa değeri ise Transfermarkt verilerine göre 2.8 milyon Euro civarında.

DAVİDSON KİMDİR?

Tam adı: Davidson Pereira
Yaş: 29 / Boy:     1,77 m
Uyruk: Brezilya
Mevki: Forvet - Sol Kanat
Ayak: Sağ
Güncel kulüp: V.Guimaraes
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2022