Trabzonspor taraftarına verdiği yıldız sözünü Ronaldinho’yu alıp hayata geçirmek isteyen Ağaoğlu, yapımcı Sinan Çetin ile de görüşüp Brezilyalı oyuncuyu reklam filminde oynatmak için planını bile yaptı. Ancak 17 Aralık’ta yaşananların ardından Ağaoğlu’nun ne yapacağı merak konusu.

TARAFTARA SÖZ VERMİŞTİ

Trabzonspor’a “YILDIZ OYUNCU” sözü veren iş adamı Ali Ağaoğlu’nun Ronaldinho planı hayata geçecek mi? Daha önce Trabzonspor’a yıldız transferi sözü veren ancak 17 Aralık’ta Türkiye gündemine oturan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınıp 4 gün sonra serbest bırakılan iş adamı Ali Ağaoğlu’nun yaşadıklarının ardından Trabzonspor için Ronaldinho planını hayata geçirip geçirmeyeceği büyük merak konusu.

SÖZ VERİP HAREKETE GEÇTİ...
İşte Ronaldinho planının perde arkası... Eskişehirspor maçında Bordo-Mavili taraftarların, “Ağaoğlu bize yıldız alsana...” tezahüratlarına kayıtsız kalmayan iş adamı Ali Ağaoğlu, devre arasında Trabzonspor’a yıldız oyuncu alacağının sözünü vermişti. Bunun ardından başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen bu konuda fikir alışverişinde bulunan Ağaoğlu, Brezilyalı oyuncu Ronaldinho’nun transfer planını hayata geçirdi. Başkan Hacıosmanoğlu da, Gaziantep’te yapılan yönetim toplantısında Ağaoğlu’nun planını ekibiyle paylaşmıştı.

ŞİMDİ TARAFTAR BEKLİYOR...

Brezilyalı oyuncuyu devre arasında Trabzonspor’a getirip verdiği sözü tutmak isteyen Ağaoğlu, Ronaldinho’nun oynayacağı bir de reklam filmi planladı. Bu konuda yapımcı Sinan Çetin ile de fikir alışverişinde bulunan Ağaoğlu, Ronaldinho’yu kendi inşaat sektörünün reklamında da oynatıp transfer için harcayacağı parayı da bir anlamda geri dönüştürecekti. Bu düşüncelerini de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile paylaşan Ağaoğlu, transfer için Ocak ayını beklemeye başlamıştı. 17 Aralık’ta yaşananların ardından ise Trabzonspor taraftarı Ağaoğlu’nun sözünü tutup tutmayacağı konusunda meraklı bir bekleyişe geçti.

Kaynak: Günebakış
Editör: TE Bilişim