Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Karadeniz ekibi Trabzonspor yeni sezonda şampiyonluk kupasını müzesine götürmek istiyor.
Çalışmalarını bu yönde sürdüren bordo-mavili ekipte taraftarın kadroya katılması yönünde yoğun baskı yaptığı Alexander Sörloth için yeni gelişmeler yaşanıyor. Norveçli golcünün babası Goran Sörloth ülke basınına konuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth da Norveç basınına flaş açıklamalarda bulundu.

İşte Goran Sörloth, Norveç'in önemli gazetelerinden Dagbladet'e yaptığı açıklamalar....

 'HAYALLERİN ÇOK ÖTESİNDE'

Goran Sörloth, "Alexander'in Trabzonspor'a geri dönmesi hayallerin çok ötesinde. Bu olmayacak. Önce milli takımla oynayacak ardından Leipzig'e geri dönüp yeniden bir meydan okuma yapacak." ifadelerini kullandı.'

'RESMİ BİR TEKLİF YOK'

Goran Sörloth, Norveçli golcünün 4 yıl daha Leipzig'de sözleşmesinin olduğunu ve bu sözleşmeye sadık kalacağını açıkladı. Goran Sörloth, "Şu anda ulaşan resmi bir teklif yok ve başka bir takım gideceği yönündeki haberler tamamen gerçek dışı. Böyle bir şey yok" dedi.

'TARAFTAR ONUN DÖNMESİNİ İSTİYOR AMA...'

Goran Sörloth, Trabzonspor taraftarının oğlu Alexander Sörloth'a karşı gösterdikleri ilginin muhteşem olduğunu ifade etti. Goran Sörloth, "Taraftarlar onun geri dönmesini istiyor. Bu aslında güzel bir şey ama orada sadece bir sezon kaldı. Hem saha içinde hem saha dışında oldukça başarılı bir sezon geçirdi." dedi.

'HEM GURUR DUYDUM HEM MUTLU OLDUM'

Goran Sörloth, Dagbladet'e yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Bu geri dönüş mesajlarını gördüğümde hem gurur duydum hem mutlu oldum. Trabzonspor'da attığı gollerle yıldız oldu. Alexander, Trabzonspor'da kendini buldu. Bence taraftarı en çok etkileyen de bu oldu."

LEIPZIG'DE KALIP ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYOR'

"Abdullah Avcı onu takımda görmek istediğini açıkladı. Bu çok doğal çünkü Alex gerçekten çok iyi bir forvet. Fakat Trabzonspor'dan ayrılmak istemesinin sebebi kariyerinde daha üst seviyeye yükselmek istemesiydi ve bunu başardı. Açıkçası Leipzig ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor." (Fotomaç)

Editör: TE Bilişim